marți, 10 mai 2011

Vis sau Realitate ?

             "Inchideti magazinele de vise!" - asta striga multa lume in ultima vreme ...
Aceste "magazine de vise" sau "weedshop"-uri au inceput sa apara in ultima perioada de timp ca ciupercile dupa ploaie in ciuda incercarilor esuate ale autoritatilor de a le interzice.
             Parerea mea este ca acestor magazine ar trebui sa li se aplice taxa de viciu si toate celelalte care vin de obicei "la pachet", astfel societatea ar putea beneficia destul de pe urma acestor produse, atat timp cat ele nu sunt vandute in cantitati mari la o singura persoana. Cred ca acesti consumatori de "vise" ar trebui priviti ca niste ... fumatori. Cum fumatorilor de place sa traga, atunci cand servesc o cafea spre exemplu, dintr`o tigara nu vad cu ce ar deraja pe cineva faptul ca acesti "visatori" le plac diferite plante cu arome etnobotanice... Asta ar fi parerea mea generala in legatura cu acest subiect, particularizand(toata aceasta treaba se intampla undeva in Europa,mai exact in Romanica noastra cea placuta) se schimba problema astfel:
           -tot taranul va da buzna in aceste magazine isi va lua cantitati mari de etnobotanice astfel incat corpul lui nu le va putea face fata astfel va ajunge la spital (LOGIC!!!)
           -consumatorii vor incerca sa convinga si pe restul cat sunt de "fantastice" sunt aceste plante si ii vor indema sa cumpere (la noi se va ajunge la convingere in sensul "nu bagi? esti degeaba! esti un ratat!" ceea ce foarte deplasat)
           -si probabil multe altele la care la ora actuala inca nu le amin vedere...

            In consecinta parerea mea este urmatoarea : Mentalitatea romanului de rand inca este extrem de inapoiata pentru un astfel de pas (legalizarea drogurilor usoare,desi putem integra din aceeasi categorie de dorguri si tutunul obisnuit deoarece si acesta provoaca dependenta si efecte secundare) asadar eu sunt PRO "Inchideti magazinele de vise".


            Va astept cu pareri , comentarii , adaugari , critici , idei proprii cu cel mai mare interes si drag :)


O seara placuta,
Al vostru ,
WebX

Un comentariu:

  1. Fratello stii prea bine k sunt deakord cu ceea ce ai scris mai sus.....si imi place k sustztii in continuare aceste ganduri si pareri pe care le puneam pe masa la o cafea!!!! imi stii parerea prea bine asa k nu o mai scriu aici k deja e tarziu!!!! consider k mai bine bei o KILA de FINLANDIA sau J&B decat sa "tragi" un gram de praf sau sa tragi o tzigara facuta din anumite ierburi.......asa k frate te voi sustzine pt totdeauna in privintza asta!!!!

    RăspundețiȘtergere