marți, 10 mai 2011

Scurta prezentare ....

              Buna ziua si bine ati venit pe "virginul" meu blog. Eu sunt Bogdan, un tanar student plecat de pe frumoasele meleaguri nord moldovenesti, mai exact din Botosani, insa aici nu am petrecut prea mult timp. La varsta de 15 ani am hotarat sa urmez cursurile Colegiului Militar Liceal "Stefan cel Mare" din Campulung Moldovenesc indrumat de spiritul meu aventurier :) . Dupa cei 4 ani, unii mai grei , altii mai usori, fiecare cu suisurile si coborasurile sale a venit momentul de a`mi indrepta atentia asupra unei facultati pentru a`mi continua studiile. Dupa indelungi dezbateri cu propria`mi persoana am ajuns la concluzia ca cel mai bine mi se potriveste Academia Tehnica Militara pozitionata undeva in apropierea Casei Poporului , in inima Bucurestilor, iar acum ma vad postand in caminul acestei academii.
              Zilele trecute stand la o barfa cu un coleg de`al meu pe o vreme de toata frumusetea (ploua cu galeata) ma gandeam ce am putea face pentru a mai iesi din monotonia zilnica, astfel mi`a venit ideea de a deschide un blog care sper sa fie unul diferit fata de celelalte.
              Obisnuitele Bloguri sunt folosite drept jurnale personale publice , in timp ce eu nu doresc sa imi fac publica viata personala ci, prin acest blog, vreau sa imi expun punctele mele de vedere, trairile, si credintele fata de unele lucruri care se intampla in mod obisnuit si pe care sa le dezbatem cu totii, cei care imi viziteaza din greseala blogul, cei care au primit link`ul de la un prieten sau cei care obisnuiesc sa impartaseasca cu mine aceleasi "idealuri" :) ...
Va doresc o zi cat mai buna in continuare,

WebX :)
ps: mai spre seara sper sa vin si cu primul articol pe care sa putem dezbate noi , cei putini care deocamdata stim despre acest blog :)

4 comentarii:

 1. Bun venit dragule in blogosfera! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. bv webx.....da da imi place si cand ai nevoie de o idee potzi conta pe mine...hai bafta in ceea ce ai inceput sa faci!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Inceputul e promitator. Bafta multa si, de acum, ne 'auzim' si pe blog :))

  RăspundețiȘtergere
 4. sper sa te tii de scris...poti face o chestie faina cu un blog. incearca sa scri macar o data pe saptamana- orice, numai sa fie de calitate. eu nu sunt motivata, dar in schimb imi place sa citesc bloguri bune...deci spor la treaba si idei stralucite iti doresc

  RăspundețiȘtergere